Admitere Licență

DE CE Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului

- Programul de studii universitare de licență Economie Agroalimentară și a Mediului (EAM) se încadrează în domeniul Economie, iar la finalul celor trei ani de studii absolvenții primesc diploma de „Licențiat în științe economice

- Suntem unica facultate de profil din țară

- Oportunități de angajare:

Privatsocietăți comerciale cu activități de producție, distribuție și promovare a produselor agroalimentare; societăți comerciale implicate în valorificarea resurselor de energie și apă, colectarea, transportul, depozitarea și procesarea materialelor reciclabile; consultanță în marketin agroalimentar, ecomarketing, managementul siguranței alimentelor, managementul mediului; departamente de sustenabilitate sau responsabilitate socială ș.a.

PublicMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale; Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor; Garda Națională de Mediu; Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură; Agenția Națională pentru Protecția Mediului; Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentului; Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale ș.a.

Neguvernamental: organizații preocupate de dezvoltare durabilă, siguranță alimentară, reciclare, conservarea naturii, educație ecologică ș.a.

CE OFERĂ Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului

- 200 de locuri la buget

- Peste 150 de burse cu valori cuprinse între 360 și 720 lei/student/lună

- Burse de studiu în străinătate

- Practică de specialitate în companii renumite (Carrefour, Metro, Vinexpert etc.) și instituții publice în domeniu, cu atribuții în reglementare și control

- Conferințe susținute de reprezentanți de top din mediul de afaceri

- Vizite de studiu la parteneri din mediul economico-social

- Locuri de cazare în cămine moderne și cantină în campusul facultății

- Implicarea în proiecte ale Asociației Studenților la Economie Agroalimentară și a Mediului (ASEAM)

CE SPUN STUDENȚII Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului

Dragi liceeni, ca student al EAM, vă recomand ca după terminarea liceului să alegeți această facultate deoarece este punctul de plecare către o carieră de succes!

Vă sfătuiesc să urmați cursurile facultății noastre deoarece, oferă, poate, cele mai multe perspective, mai ales pentru cei pasionați de mecanismele economiei agroalimentare.

Vino la EAM Boboc și ieși Economist de top!

Facultatea formează oameni, EAM formează oameni de succes!

O facultate poți să faci oriunde, dar calitatea o găsești la EAM!

Dacă își dorești o viață de student relaxată, cunoștințe din domenii variate, dar și mâncare ieftină și gustoasă la cantină, EAM te așteaptă!

Nu a fost prima pe lista mea de opțiuni, dar nu regret nici o clipă că am ajuns să studiez la această facultate într-o mare familie, cu oameni calzi și înțelegători. Consider că această facultate este viitorul nostru, al tinerilor ambițioși și cu potențial ridicat.

METODOLOGIE DE ADMITERE LICENȚĂ 2017

Metodologia admiterii 2016 la programul de licență și alte informații importante pot fi accesate AICI sau pot fi solicitate la admitere@ase.ro sau eam@ase.ro

Anterior