Workshop-uri ASEAM

20 aprilie 2016: MANAGEMENTUL PROIECTELOR 

Invitat: Virgiliu CIMPOERU

Virgiliu Cimpoeru, administrator al S.C. Wolfbau Grup SRL, detine peste 20 de ani de experiență națională și internațională în Management și Management de Proiect, câștigată în principalele țări din Vestul și Estul Europei, în Orientul Mijlociu și Statele Unite.

Este inginer și economist fiind absolvent atât al Universității Politehnice din București, Inginerie Electrică (Acționări Electrice) cât și a Academiei de Studii Economice, Comerț (Marketing). Deține cerificarea internațională, recunoscută în peste 185 de țări, de “Project Manager Professional” (PMP) emisă de Project Management Institute (USA).

Experiența sa include proiecte derulate pentru firme si organizații internaționale cum ar fi: ABB Asea Brown Boveri, Sony Corporation, Marriott International - Strabag, Alpine, Huppenkothen GmbH (Takeuchi Mfg.Co), OMV Petrom, Atlas Project Management Services B.V, Iraqi Coalition Provisionally Authority (CPA), US Army, US Air Force Europe(USAFE), NATO, NATO Training Mission in Iraq (NTM-I), KBR, DynCorp și alte organizații (non)guvernamentale.

A participat ca Manager si Manager de Proiect în proiecte finanțate din Fonduri Europene (înca din 2007 PHARE + CCI infrastructură) și în multe alte proiecte de anvergură în domeniul construcțiilor (industriale, retail și civile), proiecte de mediu și în domeniul energiilor regenerabile.

Este autorul și coordonatorul cursului de Management (Cod COR – 112029), a celui de Manager Proiect (Cod COR – 242101), în care sunt prezentate cunoștințele de bază și a celui de Management de Proiect Avansat în care se prezintă pe larg conceptele Managementului de Proiect conform GHIDULUI ANSAMBLULUI DE CUNOŞTIINŢE ALE MANAGEMENTULUI DE PROIECT: PMBOK® - ediția a V-a.

Participanți:  60 de studenți ai Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului. 

ÎNTREPRINZĂTORI ȘI ANGAJATORI

Invitați: Alexandru ROZS, Manager „Cocoșu Roșu”; Marin FLORIAN, Consultant Fonduri Europene

Teme:

Posibilităţile de angajare în domeniul agroalimentar

Sfaturi despre cum îți poți lansa un business de succes în domeniu

Oportunităţile de finanţare europeană

Participanți: 30 de studenți din Academia de Studii Economice din București