Asociația Studenților la Economie Agroalimentară și a Mediului - ASEAM

MISIUNE

Asociatia Studentilor la Economie Agroalimentara si Mediului contribuie la dezvoltarea profesională şi personală a tinerilor prin consolidarea relaţiilor între mediului universitar şi mediul de afaceri.

VALORI

 

Adaptabilitate

Solidaritate

Eficienţă

Altruism

Motivaţie

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM?

Povestea ASEAM a început cu trei tineri care şi-au dorit să schimbe experienţele studenţeşti ai prietenilor lor prin oferirea de noi oportunităţi în cadrul universtăţii. După ce li s-au mai alăturat alţi trei colegi, şi-au luat inima în dinţi şi au decis că e timpul pentru realizarea de evenimente frumoase alături de colegii lor. Aşa s-au pus bazele ASEAM într-o zi norocoasă de luni, 15 septembrie 2014. De atunci am avut un an plin de provocări care au făcut asociaţia să crească cu membri frumoşi şi proiecte ambiţioase, iar profesorii Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului nu au fost nicicând mai aproape de noi, sprijinindu-ne în activităţile noastre. Credem cu tărie că trăim într-o eră în care calea de a supravieţui este să iubim schimbarea. ASEAM doreşte să contribuie la dezvoltarea profesională şi personală a tinerilor prin consolidarea relaţiilor între mediului universitar şi mediul de afaceri. Împreună putem schimba viaţa studenţească!

ASEAM îţi urează succes în noul an universitar şi cât mai multe realizări!

OBIECTIVE

Apărarea și promovarea drepturilor și intereselor studenților în raporturile cu forurile academice superioare și reprezentanți ai ministerelor.

Dezvoltarea de proiecte ce aduc beneficii studenților.

Crearea de oportunități și oferirea de consultanță în vederea dezvoltării profesionale și personale a membrilor asociației și a studenților.

Educarea, consilierea și informarea studenților și membrilor asociației cu privire la mediul universitar și mediul de afaceri, prin acțiuni proprii, publicații, studii de piață și orice alte mijloace de informare în masă.

Dezvoltarea parteneriatului internațional cu alte universități și organizații.

Colaborarea cu organizații profesionale și cu instituții abilitate guvernamentale și neguvernamentale, cu atribuții în domeniul economiei, agroalimentar și al mediului, în scopul îndeplinirii misiunii asociației.

Desfășurarea de activități publicistice și editoriale.

Desfășurarea de activităților de cercetare-dezvoltare în domeniile: economie, agroalimentar și protecția mediului.